söndag 21 november 2010

Veckans recept

Chili concarne
Detta är en stark chili concarne som värmer i kylen och rensar förkylda näsor :P

800g kycklingfärs
2 burkar vita bönor i tomatsås
2 burkar krossade tomater med chili
½dl rödvin
1 gul paprika
1 röd paprika
1 rödlök
3 vitlöksklyftor
tabacko
1 färsk röd chilifrukt

Hacka och stek löken och vitlöken. stek sedan färsen.
I med krossade tomaterna och bönorna.
Låt det puttra 5-10 min.
Hacka paprikorna i ganska stora bitar och chilin i små bitar under tiden, blanda sedan i dom.
I med vinet och några droppar tabacko och låt puttra ca 5 min till.
Servera med något favorit bröd. Jag föredrar vitlöksbröd.

Det funkar med valfri köttfärs, jag glömde köpa vitlök denna gången men det blev gott iafl :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar